Party

Intalar hela tiden mig själv att nu ska jag blogga bättre men det händer aldrig riktigt..haha
 

Hur som haver, söndag förrförra veckan som jag sa skulle bli grymt rolig blev just det, grymt rolig! Vi åkte först till Stevies kompis Adam, stannade där i två timmar sedan drog vidare till The church, vilket är princip en bar fast som öppnar vid ett, på dagen, och stänger vid fyra. Alltså typ ett förfest ställe, hur som helst grymt mycket folk och vi stannade där i tre timmar. Efter det så drog vi vidare till det vanliga stället, alltså The walkabout. Där stannade vi i SJU TIMMAR!! Alltså sammanlagt så festade vi i tolv timmar..skallen bankade sådär lite smått i slutet på kvällen, men grymt roligt hade vi!! 
 
Jobbveckan var sen nästan som vanligt förutom att jag fick jobba lite extra ett par dagar. 
 
I fredags så åkte jag, stevie och David till winter wonderland, och wow vilket ställe! Kändes som att man var med i en julfilm!! (Bilder kommer senare, efter att jag sorterat och redigerat) 
Efter att vi kände oss klara där så bestämde vi oss lite spontant att dra vidare till The walkabout (big surprise I know..) haha men man har det alltid kul där!! Det blev iallafall en lyckad kväll, och det kändes i skallen när jag vaknade lördagsmorgon.. 
 
Lördagen så hände inte speciellt mycket, kan ni gissa vart jag och Stevie gick?!?! Haha The walkabout!!! Haha men denna gången var det inte för att festa utan vi skulle se en rugby match som dom visade på stora skärmen. England vs Nya zealand. Nya zealand torskade ganska hårt vilket var ganska konstigt med tanke på att dom leder (England ligger åtta eller nåt sånt) och dom har inte torskat på hur länge som helst. Så engelsmännen var gaaaanska glada och överraskade medan nya zealand såg ut att vilja gå och slå ner en vägg (Vilket dom lätt skulle kunna göra, just saying..you dont want to mess with them) 
 
Söndag så tog jag det lugnt mestadels av dagen, och på eftermiddagen så gick jag in till Hammersmith och började julhandeln lite smått. Börjar känna mig liiiiite stressad över att jag knappt börjat handla julklappar än..men ta det lugnt min kära familj jag ska nog se till att ni får lite julklappar det lovar jag ;) 

RSS 2.0