Love

Hejsanhoppsan, sorry för dålig uppdatering... 
Bara hoppar in en snabbis för att säga att...jag älskar min fina iPad!!!! Hehehehe loveit!!! 
 (Ba för å reta syrran lite extra, hehehe) love you sis! <3 
 

Happygirl

Haha ja jag är ju ganska glad just nu! Anledningen? Ja jag kände helt enkelt för att skämma bort mig själv lite, för jag kände att efter att ha jobbat en hel sommar så förtjänar jag att köpa något roligt som jag verkligen vill ha! Ja då jag åkte till westfield och gick in i Apple butiken och köpte mig nya iPad! Det är nog det bästa jag spenderat pengar på någonsin!


Rain is Heavens tears

Hej mina kära och inte kära
 
Gårdagen så var jag ledig hela förmiddagen, började när Lou slöt för dagen på dagiset. Sen var det bara det vanliga att hämta H på skolan och sen vara kvar på skolan ett tag för att leka på baksidan. Sen hem en kortis och sen fick jag för första gången ta med H till sin gymnastik. Slöt runt halv sex, och senare på kvällen blev det en springtur på femtio jäva minuter!! Gissa om det kändes bra!! Älskar känslan när det känns som att hjärtat ska hoppa ur kroppen och bena inte vill bära dig efter ett träningspass. Måste vara den bästa känslan i världen!!
 
Idag så var det en vanlig onsdag. Först släppte jag av Helena på skolan och sedan släppte jag av Lou på nursery. Hem städade i en halvtimme, slappade på soffan ett par timmar och sedan hämta upp Lou igen. Vi gick hem direkt för att mätta våra kurrande magar och när vi var klara med det så fick lilla ängeln sova en timme på soffan.
Älskar hur lugna och trygga barn ser ut när dom sover, det är som att ingenting i världen skulle kunna skada dom!
 
Klockan tre så tog vi vagn och paraply och begav oss till skolan för att hämta H igen. Men idag blev det inte någon lek på baksidan för jag litar inte riktigt på vädret just nu. Har regnat lite från och till hela dan. Är det något som alla mina bekanta här i London säger så är det just att man verkligen inte kan lita på vädret, det är helt oförutsägbart! Så ska man på utflykt så är det lika bra att ta med sig både solhatt och regnjacka!
 
Nu på kvällen så satt jag barnvakt för en kompis till J och J som jag träffat några gånger. Dom bor fem minuter gångväg bort så det är perfekt. Jag läste en saga för henne sa godnatt och sedan satt och såg på TV i två och en halv timme..ganska så lättförtjänta pengar om man säger så!
 
Lilla gullungen Lou! Inte ett problem i världen när man kan drömma sig bort!

Rugby

Hej allihopa
 
Gårdagen spenderades med att kolla på rugby med familjen och Stevie! Min första rugbymatch och jag kan nu säga att jag är ett stolt rugby-fan och ett stolt London Scottish FC-fan. Haha det  var faktiskt riktigt roligt att titta på, och förbannat kul att fota!
 
Idag så har jag legat i sängen och vilat nästan hela dagen för gissa vad....den förbannade förkylningen har kommit tillbaka..hoppas den försvinner fort igen och inte kommer tillbaka!
 
Ja mer spännande än så har inte min helg varit men här nedanför får ni lite bilder från rugbyn!
 
James Love!
London Scottish tar poäng!
James Love blir tacklad!

time flies by

Hello
 
Kort resume på de senaste dagarna.
 
Onsdag var som en vanlig onsdag. Lou var på nursery på förmiddagen, hämtade henne vid halv ett och hämtade Helena på skolan vid tre. Intressantare än så var inte den dagen. Men på kvällen, eftersom det var Rebeccas sista kväll, så gick vi till puben med Matilda och Lisette. En myyycket rolig kväll med bara en massa roliga samtal som innehöll mycket skratt.
 
Igår så gick jag på monkeymusic med Lou, och direkt efter det så cyklade vi till simhallen med Malin och lilla Alva. Där stannade vi i någon timme, sen hem och åt lunch och sedan promenad så lillen fick sova. Sen vid tre så var det som vanligt dags att hämta Helena på skolan, och även denna kväll så fick jag lägga dom. Men det var som vanligt lätt och dom somnade i princip med en gång efter att jag läst saga för dom. Jonas kom hem åtta och då gick jag ut på en powerwalk på en och en halv timme.
 
Idag så är jag LEDIG så jag sov till elva, myyycket skönt kan jag ju säga. Sen så smsade Stevie mig och frågade om jag ville in till Westfield vid halv tre, så vi drar dit nu snart. Nu ikväll så planerar jag faktiskt att bara stanna hemma och ta det lugnt framför en film, Såna kvällar behöver man ibland också! '
 
Idag så har jag bott här i London i fem veckor men kan fortfarande knappt fatta att  jag faktiskt bor här!!

Long day

Halloj
 
Dagen började idag vid åtta då Jane och Jonas drog iväg till jobbet. Till nio så gick jag till skolan och lämnade av Helena, gick sedan direkt till parken med Lou. Rebecca och Leah följde med oss också! När vi varit där någon timme så gick jag och Lou hem, fixade massäck och gick sen till the wetland centre.  Där så kollade vi lite på fåglarna och uttrarna och hade lite picknick.
 
På vägen hem därifrån så somnade lilla Lou i vagnen, så när vi kom hem så lät jag henne ligga kvar i vagnen och sova en timme.
Klockan tre så hämtade vi Helena på skolan och stannade på baksidan och lekte. Gick hem vid halv fem och fixade lite mat.
 
Fick sen rast i någon halvtimme, så då skypade jag med farmor och farfar, skönt och kul att prata med dom!!
 
Sen skulle Jane och Jonas iväg till skolan på möte så det blev att sitta barnvakt ikväll igen. Skulle egentligen till Westfield med Steve och Rebecca men blev för sent ikväll igen så vi tar det imorgon förmiddag istället.
 
Ja så det har varit en lååång dag, och än är inte Jane och Jonas hemma! Jag kan ju gå å lägga mig även fast dom inte är hemma men vill inte göra det. Är rädd att jag inte ska vakna om barnen börjar gråta eller nåt..
 

sightseeing

Hejsan hallå och förlåt för dålig uppdatering!
 
Har inte orkat eller haft tid att skriva här på några dagar, bloggen hamnar tyvärr i skymundan när jag är upptaen med att ha kul.
 
Tar bara lite snabbt vad jag gjort.
Fredag så var jag ute och partajade med tjejerna, först blev det Oxford cirkus och sen splittrades vi och några av oss hamnade i kingston. Helt okej kväll!
 
I lördags så gjorde jag inte så hemskt mycket, förkylningen hade blivit bättre så tog en lång powerwalk. På kvällen så satt jag barnvakt. Jane och Jonas har inte varit ute på länge för att Jonas jobbat så mycket så jag sa till dem ni behöver en kväll ute för er själva så gå ut jag sitter barnvakt. Haha dom var så tacksamma som man bara kan bli!
 
Söndag så drog jag på sightseeing med Stevie, Kat och Rebecca. Först så åkte vi till covent garden och gick runt där lite. Sen så gick vi vidare mot Nånting Park (haha kommer inte ihåg vad det hette) och sen piccadilly cirkus. Vi besökte m&m world, kollade på bigben, åkte barnkarusell, kollade på massa roliga streetacts och bara hade det allmänt roligt.
 
Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag bor här..och då har jag ändå bott här i en månad idag!!
 
Här får ni en bildbomb från vår sightseeing-dag
 


m&m world är på fem våningar och det som ni ser på bilden nedan är lösvikts m&m färgkordinerat..haha kan ju bara säga att jag vart jäkligt imponderad av m&m world!!
 

Bilden över: Piccadilly cirkus
 
Dessa två snubbar var grymma, han nedan spelade sån där cool trumma eller vafasen det är, hur som helst superduktig!
 
Där var massor bilder från dagen, har massor massor mer men det får ni så någon annan gång!

Sicker

Vaknade upp idag av att jag mådde SKIT! Halsen gjorde ont som fan och huvudet bara dånade..gick ner till Jane och frågade om hon hade värktabletter så det fick jag hela kartongen, och sen gick jag upp och la mig igen, kollade lite film och sen somnade om igen. Jane frågade även om hon skulle stanna hemma så hon kunde hämta Lou från dagis och Helena från skolan, men eftersom hon inte haft någon chans överhuvudtaget att gå till kontoret på flera veckor så sa jag bara gå jag klarar mig. Men det var gulligt att hon erbjöd sig, bästa värdmamman verkligen!
 
Lou skulle inte hämtas på nursery fören halv ett så jag sov till ungefär halv tolv. Ville sova så länge som möjligt så jag kanske kunde sova bort förkylningen. Sen halv ett så hämtade jag då Lou från nursery, första gången jag hämtade henne själv, och det gick bra. Vi tog en promenad med en gång efter jag hämtat henne så hon kunde få sova ett tag. Hon somnade nästan med en gång så gick ett tag längst floden och sen gick jag in till Hammersmith till affären Boots. Det är ungefär som ett apotek fast med mycket mer saker än vad som finns på ett apotek i Sverige! Billigt smink bland annat, sånt smink som kostar en del i Sverige är mycket billigare här. UNDERBART!
Men dena gången gick jag då inte dit för att köpa smink utan för att köpa något mot förkylningen. Så det blev nässpray, C-vitamin brustabletter och Throat Spray (en spray som lindrar halsont) den funkar faktiskt riktigt bra!
 
Lou vaknade när vi var inne i affären men hon var kollugn och satt bara snällt i vagnen utan att klaga tills vi kom hem igen. När vi kom hem så gjorde jag iordning en macka till Lou och sen begav vi oss till skolan för att hämta Helena. Sen fick barnen leka en kvart på baksidan, blev vara en kortis idag för Helena skulle iväg med Jane på simning.
 
Eftersom dom skulle på simning så gjorde jag iordning middagen och åt med Lou. Dom kom hem igen vid halv sex så efter det så har jag legat i sängen och slumrat till och kollat på film. Är så förbannat trött hela tiden på grund av den dumma förkylningen, så det blir nog sängen tidigt idag. Men först ett varmt skönt bad!
 
Julfilm och värdmammas förkylningsdryck i sängen innan jag kunde somna om igen imorse!
 
Jajjamän nu ska jag bli bra igen!
 

Sick

Idag så fick jag sovmorgon igen, som jag som sagt kommer att ha hela veckan. Vid halv tolv så gick jag med Jane för att hämta Louisa på nursery så jag kunde få se vart det var och det var nästan bara runt hörnet från oss så det var ju skönt! När vi kom hem så gick Jane för att jobba och jag gjorde lunch till Lou och mig.
Efter lunch så gick jag på promenad med Lou i vagnen, så hon kunde få sova, så gick längst floden. Hon somnade nästan med en gång så när hon sov så satt jag och bara tog det lugnt vid floden ett tag. Sen gick jag hem och väckte Lou, lekte med henne ett tag och sen gick vi till skolan och hämtade Helena och lekte på baksidan ett tag.
 
Slutade vid fem ungefär, då gjorde Jane middag. Efter middagen så blev det skype en snabbis med mamma och sen gick jag med Rebecca till primark för hon skulle köpa en klänning till sin kompis hemma i Sverige.
 
Börjar även bli sjuk.....jippi.....får inte bli sjuk för det är Rebeccas sista helg innan hon åker hem ett tag så denna helgen kommer att bli kuuul som attan med alla underbara tjejer här.
 
En sovandes Lou i vagnen längst floden (Hammersmith Bridge i bakgrunden)

Walking and running

Hej!
 
Igår före min powerwalk så drog jag med tjejerna till The Rut och käkade lite mat och bara hade det mys. Efter det så blev det powerwalk i en och en halv timme.
 
Idag så började jag inte fören klockan två. Louisa ska nämligen börja på nursery så Jane kommer att ta henne dit varje dag den här veckan vilket betyder sovmorgon för mig!! Hehe skööönt! Innan jag började för dagen så hann jag med en powerwalk på en timme och sen så började jag som sagt klockan två, var då hemma och lekte med Louisa lite och vid tre så gick vi till skolan för att hämta Helena. Stannade på bakgården och lekte lite sen hem och äta och sen fick jag lägga dom ikväll också för Jane var på nå viktväktargrej. Men det gick bra iallafall! :)
 
När Jane kom hem igen så gick jag på en till powerwalk på ungefär en och en halv timme! Haha ja jag kör mycket på powerwalk just nu för jag känner att jag vill röra mig mer än vad jag gjort de senaste veckorna. Så med tanke på att det knappt finns någon innebandy överhuvudtaget här så är det powerwalks och springturer som gäller!
 

Adventures

Helluu, gårdagen spenderades först med lite shopping i Hammersmith med de gamla vanliga Stevie och Rebecca, och så kom det även två nya tjejer som jag inte träffat förut som också jobbar som aupairer här! Ellen och Matilda!

Jag köpte iallafall en klänning och ett par klackar.
När jag kom hem och skulle prova klackarna så upptäckte jag att en sko var i storlek 37 och den andra i 41....haha så det var bara att ta dra tillbaka till Hammersmith för å byta till två likadana storlekar. haha tur att det ligger så pass nära iallafall!
 
Klockan åtta så gick jag över vägen till grannen för att sitta barnvakt, inte mycket att göra dock. Fick i princip betalt för att sitta och kolla på TV i tre timmar. Haha barnen sov och jag hörde inte ett knyst ifrån dem på hela tiden jag var där.
 
När föräldrarna kom hem vid elva gick jag bara tillbaka hem klädde om och sen gav mig av till Rebecca där hon, Stevie, Kat och Johanna väntade, och vi gav oss iväg till vad jag faktiskt inte riktigt vet vad det hette. Men det tog iallafall bara någon halvtimme med buss, och där gick vi iallafall till en klubb som hade öppet till tre, tror jag, och när den stängde så blev det bussen tillbaka till Barnes och hem till sängen! En mycket bra kväll iallafall!
 
Idag så sov jag till tolv...TOLV! haha det är det längsta jag sovit sen jag kom till London, men med tanke på att jag inte kom hem fören typ fyra i nättres så behövdes det!
Och denna söndags har spenderats så som söndagar ska spenderas..med att inte göra ett skit! Nu är det snart dags för mat och senare när det har svalnat lite, för det är vaaaarmt ute, så blir det en powerwalk!
 
När jag fixade mig inför kvällen!
Ja jag hade gaaanska ont i fötterna vid kvällens slut..!

Nightmare

Kort summering av de två senaste dagarna
 
Inte mycket att säga om gårdagen, gjorde det vanliga att släppa av Helena på skolan. Sen blev det simhallen med Lou och hon fick ett av sina utbrott som hon får iband så hon stod och skrek i tjugo minuter...haha den ungen alltså, upp och ner i humöret men jag ger mig inte! Men ibland är hon en riktig mardröm..och då är hon ändå värre mot sin mamma än vad hon är mot mig...jaja som sagt jag ger mig inte! (hon är egentligen jättegullig men det är bara det att hon är inne i någon period då hon får små utbrott lite då och då, ingen vet riktigt varför..)
 
På kvällen så drog jag och Rebecca till westfield för lite shopping men köpte inget speciellt. När vi var klara där så övertalade jag Rebecca att gå till puben, även fast hon skulle upp klockan sju hehe, men det var en trevlig kväll. Hemma var jag vid klockan ett ungefär.
 
Idag så var jag LEDIG!! Mycket skönt, så sov till halv elva. Sen har jag bara tagit det lugnt hela dagen, och följde med Rebecca till skolan när hon skulle hämta barnen. Gick hem vid typ tre och kollade lite tv. Efter lunch så gick jag upp på rummet och somna på sängen en timme. När jag vaknade så gick jag ut för en springtur, gaaah va skönt det var!! När jag kom hem så satt jag och snackade med Jane någon halvtimme och sen gick jag till Rebecca för lite filmkväll!
 
Imorgon så blir det skoshopping (eftersom mina skor håller på att falla sönder) så går in till Hammersmith med Rebecca! Sen blir det babysitting på kvällen och om det inte blir för sent så blir det ut med tjejerna efter det!
 
 
Haha fick håret fixat i gallerian

Another day

Hejsanhoppsan!
 
Idag så har jag haft min första heldag med barnen.
Jag började med att gå med Helena och Louisa till skolan, så vinkade och kramade jag och Lou Helena hejdå. Efter det så gick jag med Lou i vagnen direkt till engelskaskolan för att prata med dem. Har nu bestämt mig för att inte gå kursen. När vi varit där inne så stannade vi ett tag vid ponden för Lou älskar att jaga fåglarna, stackars fåglar säger jag bara..haha
 
När hon tröttnat på att jaga fåglarna så gick vi till parken där vi mötte Rebecca och lilla Leah. Närmare tolv gick vi hem och jag gjorde pannkakor till mig och Lou. Efter maten så fick hon se på tv ett tag och sen tog jag en promenad med Lou i vagnen så hon kunde få sova ett tag, hann knappt komma ut genom dörren innan hon sömnat, haha trött tjej.
 
Rebecca hade några timmar ledigt efter ett så hon kom över och hängde lite tills det var dags att hämta barnen på skolan. Vi stannade på skolgårdens lekplats ett tag idag också.
 
Nu på kvällen så skypade jag med mormor, mamma, syster, bror och brors tjej. Alltid lika roligt att se och prata med dem hemifrån, för självklart såå saknar jag dom!
Sen blev det även en lång powerwalk på en och en halv timme! Väldigt uppfriskande och skönt!
 
 

The Rut

Gårdagen började som vanligt med att jag släppte av Helena på skolan. Efter det så var det dags att gå på min new patient check så Rebecca tog med lilla Leah och följde med mig dit men stannade ute vid ponden medan jag gick in. Kollen gick på ungefär fyra minuter, för de ville bara kolla blodtryck, längd, vikt och fråga lite saker.
När det var klart så gick vi till parken och stannade där ett tag, sedan blev det affären och handla lite mat till kvällen och sen hem chilla lite och sen begav vi oss till skolan för att hämta upp barnen igen.
Vi stannade idag igen på skolans lekpark någon timme för att fördriva tiden!
Runt sju så kom Jane och Louisa hem efter att ha varit i Edinburgh nästan en vecka. Så det var kul att se dem igen.
 
Någon timme senare så gick jag över till Rebecca och vi gick senare vidare till Hammersmith och mötte Stevie och hennes kompis Kaitlin på The Rutland Arms. Eller som vi kallar den The Rut! Haha våran, för tillfället, standardpub! Faktiskt en väldigt mysig pub som ligger precis vid floden med utsikt över Hammersmith bridge! Mycket trevlig kväll med myyyycket skratt.
 
Idag så har jag inte haft barnen, så jag tog sovmorgon till halv tio! Klockan elva så cyklade jag iväg till en liten skola här i Barnes för att göra ett engelskatest ifall jag ska ta några kurser. Jag kommer iallafall va i den avancerade klassen om jag bestämmer mig för att göra det. Så testet gick alltså bra.
Efter att jag gjort testet så tänkte jag kolla om jag hittade till simhallen, jag ska nämligen dit med Louisa på torsdag så jag måste hitta!! Haha men det gick faktiskt bra, kollade på kartan en gång men det var bara för att vara säker att jag inte kom fel.
 
Ikväll så kommer jag att lägga barnen för första gången..Jane ska nämligen iväg på nåt med jobbet, så jag hoppas det går bra!
 

Min underbara jacka!!

Im just having fun

Varning för lååångt inlägg eftersom jag helt enkelt vart upptagen med att ha roligt denna helgen!
 
Fredag
I fredags så gick jag gick upp vid tio i sju, och tog med Helena till skolan halv nio. Efter jag släppt av henne så gick jag en promenad med Rebecca och Stevie och deras minsta som dom tar hand om. Sen gick vi till parken!
Runt tio halv elva så gick jag hem fixade lite att äta och sen följde jag med Rebecca in till Hammersmith för hon skulle fixa mobilen, så gick vi runt där ett tag och sen gick vi direkt till skolan för barnen slöt tio i två!
Jag, Rebecca och Johanna stannade kvar på skolgårdens lekplats med ungarna i ett par timmar
När vi kom hem lagade jag tacos åt mig och Helena! Mums! (sveriges tacos är dock grymt mycket godare)
Vid åtta kom Jonas hem och jag drog till Hammersmith med tjejerna vid halv nio!
 
Vi började med att gå till en pub som ligger precis vid themsenfloden och med utsikt över Hammersmith bridge, och så beställde vi en flaska vin! Väldigt rolig och trevlig kväll med mycket skratt! och hemma var jag inte fören fem på morgonen..
 
Lördag
Igår så vaknade jag tjugo över nio, en timme senare så gick jag med Rebecca och Stevie in till Hammersmith! Vi skulle egentligen till Westfield och shoppa men vi var alla så trötta så vi struntade i det och gick istället in till Hammersmith tog frukost/lunch där och sen shoppade lite. Jag köpte dock bara en väska för att vi tänkte ta westfield dagen efter istället!
Sen behövde Jonas jobba lite igår också så jag satt barnvakt för Helena och hennes kompis från två till fem.
 
Söndag
Idag så vaknade jag där runt nio nånting igen. Jonas och Helena åkte iväg för att se rugby och frågade om jag ville följa med men jag sa att jag ville det någon annan dag eftersom jag skulle in till westfield.
Vid tolv så tog jag Rebecca och Stevie bussen till westfield och stannade där till ungefär sju. Jag köpte dock bara en parfym och en militärjacka! ÄÄÄÄÄÄLSKAR militärjackan!!
 
Ja det var väl hela min helg, det har varit en riktigt rolig helg med underbara tjejer!
 



RSS 2.0