Great Times make you forget the bad ones in the past

Hejsanhoppsan alla glada och inte glada människor. 
 
Senaste helgen var riktigt riktigt bra. 
I fredags så ordnade vi en överraskningsmiddag för Bec som fyllde år i måndags. Hon blev minst sagt överraskad, haha har det på film så får lägga upp den så ni får se. Haha hennes första kommentar var WHAT THE HELL! 
Haha men sen kunde hon inte sluta säga tack och var superglad. 
 
Lördags så gick jag och Kirstie till Starbucks och tog en kaffe, satt kvar i två timmar och bara snackade. Så himla  trevligt :) 
 
I söndags så gick jag, Bec och Kirstie och såg "Oz the great and powerful" på bio. Den var lite seg i början men när den väl kom igång så var den faktiskt gansk bra. Ett stort plus att James Franco spelar huvudrollen!! 
Efter bion så gick vi till pizza express och åt pizza. 
 
Nu måndag och tisdag så har jag fått lite mer tid än vanligt att spendera med den stora tjejen. Min fina bus Helena. Eftersom hon har lov. Så vi har varit och badat och fikat och bara lekt och haft kul. Får aldrig tid att ge henne så mycket uppmärksamhet eftersom varje gång jag är med henne så har jag alltid Louisa där också och hon är väldigt krävande. Haha inte på ett dåligt sett alltså, som jag sagt förut, älskar dom små liven. Men ja kul att H kan få lite extra uppmärksamhet för en gångs skull :) 
 
Imorse så åkte Jane och barnen upp till Edinburgh så nu är jag ledig i en vecka wihooo! Jonas åker också upp fast på fredag, så helgen får jag huset för mig själv också. Sååå skönt. Hade tänkt åka till Brighton med några kompisar men jag bestämde mig för att inte följa med. Hade vart skitkul men kände helt enkelt bara inte för det. Så får se vad jag hittar på istället. 
 
 
 

Rain rain rain

Hejsan 
 
Har denna vecka varit vanlig jobbvecka, inget speciellt som hänt eller så. 
På torsdagskväll så drog jag och tjejerna till en pub i Camden och kollade på passport to Stockholm. De var som alltid mycket bra! 
 
Fredag så drog jag till Westfield och shoppade lite, och på kvällen så satt jag barnvakt för grannen. 
Även på lördag så åkte jag iväg och shoppade fast då bara i Hammersmith..haha hade inte shoppat på länge så kände att det var dags för lite shopping! Senare när jag kom hem från shoppingen så skypade jag med min fina mormor, syster och mamma. Sen kom även kusinen och ringde på dörren mitt i samtalet så hon satt och pratade med mig ett tag också. Mycket trevligt! 
 
På söndag gjorde jag inte så mycket, bara var hemma och städade rummet och kollade lite serier. På eftermiddagen så gick jag till Chiswick och mötte där Bec för en fika. Vi satt oss ner på cafe Nero och satt och pratade någon timme. 
 
Söndagskväll så pratade jag med min underbara fina vän Rebecca som är låååångt bort i USA just nu. Hade ont i kinderna efter allt skratt efter ett par timmars Skype. 
 
Har vart en väldigt regnig helg tyvärr..men lika glada är väl vi ändå :) 
 
 

Red nose day

HAPPY RED NOSE DAY!! 
 

Happy birthday

Grattis till världens finaste kusinbarn som idag blev hela elva år!! <3 
 

Give every man thy ear but few thy voice

Tillbaka från Camden och Bar vinyl där vi då som sagt såg Rory Butler. Han var precis lika fruktansvärt bra som första gången vi såg honom. Han har en väldigt speciell och fruktansvärt bra röst, och sen är det ju ett plus att han är väldigt söt också. haha  tycker iaf jag och Johanna..haha

Denna gången tog jag även modet till mig och gick fram och sa att jag tycker att han är bra, och frågade även om han har några fler gig i London snart. Tyvärr så åker han tillbaka till Skottland imorgon MEN det positiva är att han flyttar ner till London i april. Så då får vi hoppas att han får fler gig, för jag är helt såld på hans röst!
 
 
 
 
Första två bilderna är från när vi såg han för första gången på The bedford i Balham. Sista bilden är från när vi såg han ikväll på Bar Vinyl i Camden.

Och lyssna på videon säger jag bara!!


I'm waiting for the sun to shine

Hejsan
 
Denna vecka började så förbannat bra, nämligen med riktigt varmt vårväder. Det höll i ett pardagar och sen gick det tyvärr utför..
 
Har hur som helst vart vanlig jobbvecka, inget speciellt. Min kära mor fyllde år i torsdags och fina lilla Lou fyllde år i fredags. Haha Lou blev väldigt glad för presenterna jag gav henne. Båda hade nämligen med hennes två favoritprogram att göra. Doc mcstuffin och Jake and the neverland pirates. haha 
 
Mot kvällen så gick jag över till Kirstie, och drack där lite fördrinkar med henne, Malin och Millie. Sen begav vi oss till walkabout. Det var både en rolig och konstig kväll. Ska inte gå in på detaljer men kvällen slöt med att jag kom vilse och försökte ta bussen hem men bara kom ännu mer vilse så slöt med att jag tog taxi hem. Hade iaf ett trevligt samtal med taxichauffören. Om hans barn och liv, och om vad jag ville göra med mitt liv och massor mer. Haha älskar när det faktiskt är trevliga chaufförer som man verkligen märker att dom trivs med sitt jobb. Så ska de va!!  
 
Igår lördag så pendlade jag lite mellan sängen och soffan hela dagen. Satt inte en fot utanför huset på hela dan! Det var riktigt skönt ska jag säga er! 
 
Ikväll så drar jag och tjejerna till Camden för att se skottska killen Rory Butler spela. Som vi såg häromveckan. Ska bli mycket trevligt! 
 
 

RSS 2.0