Waiting for friday

Hoppsanhejsan
 
Torsdag idag vilket innebär sista arbetsdagen för veckan och fredag imorgon!! Wihooo love it! 
 
Veckan har som vanligt gått fort som attan.
I måndags så följde jag med tjejern till Balham, ligger hyfsat nära Barnes med tåg, till en pub som heter the Bedford. Dit åkte vi för att se Passport to Stockholm, som Malin och Johanna har vart och sett mycket och är lite bekanta med. Alla borde kolla in dom på youtube, dom är riktigt bra! Det var även fyra andra artister som spelade. Nivån var väldig hög på dem alla, och jag och Johanna föll speciellt för en av artisterna. Haha en söt, och fruktansvärt duktig musiker, från Scottland.  
Det var iaf en riktigt trevlig kväll! 
(Lägger upp bilder från kvällen senare) 
 
Tisdag var det vanlig arbetsdag och sen satt jag barnvakt åt grannen på kvällen. Gött med lite extra cash. 
 
Fick ett mail igår där det stod att jag fått biljetter till The last leg!! Så nu ska vi dit igen nu på fredag. Hoppas på någon bra gäst!! :) 
 
 

Good week

Heeeej 
 
 Förra veckan så hade barnen lov så det blev ingen vanlig jobbvecka. Utan istället så blev det bland annat museum, bio, glass vid South bank, wetlands och lite annat. Även fast jag fick jobba mer än vanligt så vart det ändå en rolig jobbvecka. 
 
Onsdagkvällen så hade vi en tjejkväll med middag hos Bec. Lika trevligt som alltid med tjejerna. 
 
Fredags så blev det fördrinkar hos Millie med tjejerna, utgång i typ en timme på the walkabout, och sen efterfest tillbaka vid Millie. Även det en riktigt rolig kväll. I söndags så blev det också en liten utgång fast då bara Kirstie och jag. 
 
Allt som allt ännu en mycket bra vecka här i London! 
 
Glass vid South Bank med pluttan

love

 
Glaaad tjej som just fick höra från syrran där hemma i Sverige att James Arthur spelas flitigt på radion hemma i Sverige!
 
Så fruktansvärt bra den människan är!!
 
 

The time is running away

Hallojhallå
 
Det har varit en vanlig arbetsvecka som som vanligt gick så fruktansvärt fort. Tiden bara flyger iväg, innan jag vet ordet av så är det dags att åka hem till Sverige igen.. Ja så det är bäst att jag verkligen tar vara på tiden så länge jag ännu är här! 
 
Torsdag så var det ju då, som nog alla vet, alla hjärtans dag. Helena, den stora tjejen jag tar hand om, kom på morgonen med ett alla hjärtans dag kort till mig. Så söt lilla pärlan! 
Sen på kvällen så gick jag, Bec, Kirstie, Malin, Mille och Kristina iväg till Belushis i hammersmith och hade en väldigt trevlig kväll. 
 
I fredags så hade jag en ganska slapp dag, men på kvällen så bestämde jag mig för att gå ut på en powerwalk. Men istället för att gå samma väg som alltid så provade jag på en ny väg istället. Så jag gick till Fulham, har vart där förut men bara lite i utkanten och bara gått längs floden, men nu gick jag genom Fulham istället. Mycket trevligt och fint ställe faktiskt. Sen vidare genom gamla goa Hammersmith, runt där ett tag och sen tillbaka hem till Barnes . Blev allt som allt lite över en mil. 
På vägen hem så gick jag införbi Tesco och köpte popcorn och mango. Så blev det myskväll på sängen resten av kvällen, som innehöll filmtittande och Skype med först mamma och syster och efter det med bror och Stephanie. 
 
Igår tog jag tunnelbanan till Notting Hill Gate, mötte där upp Mille och så gick vi till en marknad som ligger där. Den heter portobello Market (tror jag). När vi kom till slutet av marknaden så orkade vi inte gå genom hela skiten igen för att komma till tunnelbanan, så vi gick istället tillbaka till Shepards Bush, med hjälp av maps i mobilen..vilket vid ett tillfälle ledde oss till en återvändsgränd i ett riktigt slumkvarter där folk bodde i trailers..haha när Millie insåg det så fick hon full fart därifrån! 
 
På kvällen så blev det middag hos Malin, med Malin, Johanna, Kirstie och Bec. Kyckling med bacon och mozzarella tillsammans med potatischips, och marängswisch till efterrätt. Så fruktansvärt gott var alltihopa, och mycket trevligt sällskap. Helt enkelt en mycket bra lördagskväll. 
 
Idag så ska jag, Kirstie och Bec ut på en liten upptäcktsfärd. Vi ska gå till Chelsea, tror jag att det var. Så vi får de hur det går. Men alltid kul att bara gå runt och se nya ställen. 
 
 

Thoughts

Om någon skulle fråga mig vad jag är mest rädd för så skulle jag förmodligen utan att tänka svara spindlar. Men vid närmare eftertanke så vet jag innerst inne att det jag är mest rädd för, det som har makten att försvaga mig, det är döden.
Jag inser det mer och mer för varje gång jag förlorar någon jag älskar, vilken makt som döden har över mig. Ett litet ord kan få mig att falla ner och inte vilja ta mig upp igen. 
Det kan få mig att ha ont i hela kroppen, hela hjärtat. Det kan ta över mina tankar, mitt liv. 
 
Döden är något som vi måste acceptera och lära oss hantera, och inte låta det göra oss svaga eller glömma bort det som vi faktiskt ännu har. DE som vi ännu har. 
Vi måste lära oss att ta hand om de vi har och inte grubbla över de vi har förlorat.
Vi måste kolla tillbaka på minnena och vara glada för den tiden som vi fick tillsammans, och inte vara ledsna över den tiden vi förlorat. 
 
Jag saknar mina fina änglar något otroligt, men jag är också så otroligt lycklig och tacksam över de personer jag ännu har kvar. Min mamma, pappa, bror, syster, farfar, mormor, mostrar, farbror, kusiner, kompisar, ja allihopa som på något sätt finns i mitt liv och med bara sin närvaro gör mig lycklig. Jag älskar dem alla något otroligt och är så fruktansvärt tacksam för att de förgyller mitt liv. Jag önskar att det fanns något sätt att visa alla er hur tacksam jag är att ni finns i mitt liv, för jag har inte alltid något speciellt bra sätt att visa det i mitt beteende. Speciellt inte mot min mamma och pappa. Jag tror att jag har tagit dem för givet, jag har betett mig riktigt dåligt vilket jag nu inser, och de har trots det alltid funnits där för mig i svåra tider. 
 
Vi alla vet att livet inte är evigt, vi vet att det tar slut någon gång, så sitt inte och vänta på döden. Utan gör den tiden du har här på jorden till något som du aldrig skulle ångra, och snälla kolla inte på andra när du listar ut vad som gör just dig lycklig. 
Definitionen av din lycka är inte vad andra personer tycker är rätt eller fel, definitionen av din lycka är vad som gör dig glad.
Du måste själv lista ut vad som gör just dig lycklig, för ingen känner dig bättre än du själv.
 
Så sitt inte och vänta på döden, utan gör den tid du har här på jorden till ett äventyr. Ett äventyr som du aldrig kommer ångra, ett äventyr som gör det värt att leva och som gör det värt att lämna jorden i vetskapen om att du levde ditt  liv fullt ut. 
 
Det känns som att jag växt upp sen jag flyttade till London. Jag ser saker som jag inte sett förut. Jag inser saker jag inte insett förut. Jag förändras mot det bättre. Jag mognar, och det har även tillfört att jag har mycket tankar. Vissa som cirkulerat i mitt huvud i flera år, och vissa som är nya, men alla vill dom komma ut, och detta var bara en liten del av dom. 
 

Good Times

Hejsan!
 
Veckan har varit bra och lugn. Lillan har haft vattkoppor så vi har mest stannat hemma och lekt eftersom hon inte fick vara på dagis.
 
Helgen då har vart riktigt bra. I torsdags så mötte jag den nya aupairen till grannen, Kirstie heter hon. Vi gick till en pub i närheten och bara satt och snackade i ett par timmar. (ääälskar pubarna här i London, så mysiga på nåt sätt) Hur som helst mycket trevlig tjej! Hon är från Skottland så hon har en rätt grov accent så ibland är det lite småsvårt att höra vad hon säger. Haha men jag tycker om skotts accent, riktigt cool även fast den är svår å förstå. 
 
I fredags så var jag, Kirstie, Bec, Johanna och Malin på en liveshow som heter the last leg. Det är ett humorprogram som bara blir mer och mer populärt. De tar upp grejer som hänt de senaste sju dagarna, men de gör det på ett humoristiskt sett. Fruktansvärt roligt var det iallafall, och vi syntes på TV också. Haha tvkändisar..
 
Lördags så tog jag det mest lugnt hela dan och på kvällen satt jag barnvakt för min värdmammas kompis. Få betalt för att se på TV medan ungen sover är ju ganska soft! Haha  
 
Söndags så var jag, Kirstie och Bec inne i centrala London och china town och kollade in det kinesiska nyåret litegrann. Men det regnade rejält så vi gav upp ganska snabbt..men ändå en trevlig dag. 
På kvällen så skypade jag först med mamma och sen med bror och Stephanie, och idag så skypade jag med farfar och pappa. Skönt att prata med alla familjemedlemmar! 
 
Liveshowen "The Last Leg"
Kirstie och Bec inne i centrala London
hahahahahahaha...brorsan och Stephanie på skype!!

Life keeps on going

Hejsan 
 
Jobbet går bra och smidigt, barnen är som alltid så fruktansvärt snälla och duktiga med mig. Lillpluttan har fått vattkoppor så vi har mest fått stanna inne dom senaste dagarna, men ganska skönt det med! 
Hur som helst väldigt skönt att ha kommit igång och jobba igen, och älskar dom där små ungarna!! Kommer va jobbigt att lämna dom i sommar..
 
Helgen då. I torsdags så var jag på en pub som ligger i shepards bush, som jag aldrig varit på förut, med Millie och hennes kompis Christian. Det blev en riktigt rolig kväll. Fredags så tog jag det bara lugnt och lördags så pallrade jag mig bort till himmelriket Westfield. Fyndade två toppar, en klänning och en BH. På kvällen så tog jag plats på sängen med iPaden i knät och kollade på melodifestivalen. Tyckte dock att i princip alla bidrag var rätt kassa...Hoppas på bättre i de andra omgångarna!!
Söndagen så tog jag också det lugnt mest hela dagen och på kvällen så gick jag med värdfamiljen till en restaurang och käka pizza. 
 
Ja det var allt för denna gången, vi hörs när vi hörs!!
 
Louisa på monkeymusic
 
Millie på puben

RSS 2.0