Leeds and York

Hejsan!
Senaste veckan var vanlig jobbvecka förutom att jag hoppade in lite extra på fredagen för att Jane behövde fixa lite innan de begav sig till Edinburgh på lördagen.

På lördagen så begav sig då, som sagt, Jane och barnen till Edinburgh för att träffa släkt. Jonas kunde inte följa med då han måste jobba men han åker dit nu på fredagkväll och spenderar helgen där med dom.
Jag och Stevie tog tunnelbanan till Kings Cross för att Stevie skulle köpa en tågbiljett till Leeds för att hälsa på sina morföräldrar. Sen åkte vi och shoppade lite grej sen behövde Stevie hem å sitta barnvakt och jag hade myskväll hemma med mig själv. Haha men det är rätt skönt att bara spendera en kväll med sig själv ibland.

Söndag så åkte vi återigen till Kings Cross för vi bestämde att jag också skulle följa med då jag är ledig hela veckan. På kvällen så blev det filmkväll hos Stevie!

Igår, måndag, så skulle då tåget gå vid 14.35, men blev försenat till 14.50. Inte så farligt mycket försenat, men tåget som skulle gå innan vårt och det som skulle gå efter var båda inställda så de tryckte in alla på samma tåg..jag och Stevie fick dela två säten med en dam, haha så det var lite svårt att andas men vi fick åtminstone sitta vilket inte alla fick. När vi kom fram till Leeds efter ungefär två och en halv timme så mötte Stevies morförälder oss på tågstationen och så åkte vi direkt hem till deras hus. Väl hemma vid huset så lagade Stevies mormor roast, mums!! Hon tyckte att det skulle va lite finare mat när hon har gäster.

Idag så åkte vi till en stad som heter York som ligger ungefär 45 minuters bilfärd från Leeds. En mycket mycket vacker stad, hakan var i marken ett par gånger kan jag säga. Dom har en mur runt en del av staden precis som ringmuren i Visby, så det var riktigt kul att se. Vi var inne i en kyrka där också, eller en katedral var det nog. Förbannat stor och mäktig!

Imorgon på dagen vet jag inte riktigt vad som kommer att hända men senare på dagen så blir der hem till London igen!

You could call it a good weekend

Hejsanhoppsan, ber om ursäkt för fruktansvärt dålig uppdatering den senaste veckan. Har inte orkat helt enkelt. 
 
jobbveckan måndag till torsdag var inget speciellt med, bara som vanligt. 
 
På fredagen så gick jag och Stevie till caffé Nero och fikade sen gick vi hem till henne för att se vampire diaries. 
 
Lördagen så var det dags för rugby igen, värdfamiljen skulle inte dit. Men jag och Stevie, trogna fans som vi är, gick dit ändå. 
Sen blev det hem till Barnes igen, klicka några kort på Stevie vid floden och sen hem och vila någon timme. För att sen åka till westfield med Stevie och Kat. Tanken var middag och bio, men istället blev det middag och puben. Haha vi gick till bion men tyckte inte att det var någon film som var värd att se så vi gick till puben istället. Men det var klokt att vi gjorde det för det blev en riktigt rolig kväll. Spontana utekvällar är absolut de bästa! The walkabout heter puben vi var på, har nog blivit nya standardpuben för oss. Haha typ alltid proppat med härligt folk på helgerna, så det är absolut favoritstället just nu!
Vi ska förmodligen dit på söndag också för då är det ZOMBIENIGHT!! Haha så då ska vi klä ut oss vilket jag inte gjort på halloween sen jag var liten, haha så det ska bli riktigt kul! 
 
Söndagen så blev det lite bakismat med Stevie på Pret a manger i Hammersmith som vanligt, och sen typ sov jag resten av dagen, haha var något lite trött. 
 
Igår var det vanlig jobbdag och idag är vanlig jobbdag. Har just sovit middag med Louisa. Haha så förbannat skönt att passa på och sova lite medan hon gör det!  
Ska försöka blogga bättre denna veckan, för eran skull! 

Great weekend

Hejsan!
 
Hoppas eran helg har varit bra, min har varit toppen! 
I fredags så jobbade jag som sagt lite extra eftersom jag och Jane bytte runt lite, förutom det så gjorde jag inte särskilt mycket mer den dagen! En powerwalk på kvällen bara. 
 
I lördags så åkte jag och Stevie till Camden Market, det är en jättestor marknad med massor billiga och fina saker.  Det fanns mycket jag hade velat ha men jag behärskade mig själv och köpte endast ett armbandsur, en nyckelring och några vykort som jag ska skicka iväg. Lär nog bli en hel del julklappshandel på camden market. Den är öppen varje dag året runt!! Älskar verkligen London mer och mer ju längre jag är här!! haha 
När vi kände oss klara på marknaden så tog vi tunnelbanan till Westfield. Mina converse är gaaanska så söndriga..hål rakt genom hälen och en massa..så köpte iallafall ett par nya när vi ändå var vid Westfield, och ett rött nagelack blev det också. 
På kvällen så gick jag in till Stevie så satt vi där och snacka, drack och pratade på Skype med hennes föräldrar, mycket trevligt! Å när klockan blev tio så drog vi till en pub som heter walkabout! Vid klockan två så tog vi bussen tillbaka till Barnes, och som vanlig tradition så gick vi in på Tesco för att köpa jordgubbsmjölk innan vi gick hem till våra sängar för å snarka. Underbart med Supermarket runt hörnet som har öppet 24/7!! Haha 
En mycket bra dag helt enkelt!! 
 
Igår, söndag, så gick jag och Stevie in till Hammersmith för å käka lite bakismat på Pret a Manger. Sen gick vi in på Tesco, vid Hammersmith station, och köpte bananamilk och nötter och sen gick hem till Stevie och kollade på det första avsnittet på nya säsongen av vampire diaries!! Åhh LOVE vampire diaries!! 
Sen på kvällen så tog jag en powerwalk som vanligt! 
 
Idag så har jag börjat på det nya schemat som Jane gjort, ändringen är alltså bara att jag kommer att jobba måndag eftermiddag, och så kommer jag istället att vara ledig onsdag morgon och förmiddag. Vilket är mer än okej för mig då jag typ aldrig gör något på måndagar ändå för alla andra jobbar då, och så får jag ju då sovmorgon på onsdagar vilket såklart alltid är skönt då jag är förbannat morgontrött.. 
 
Lite av shoppingen
 
 

Bakiskäk på Pret a Manger

Babysitting

Hallåhallej
 
I måndags så var jag ledig hela dan, eftersom Jonas kom hem tidigare från jobbet, så tog en tripp till Westfield. Köpte dock endast en skjorta och inget mer, duktig Desirée! Haha 
 
Tisdags så var det en vanlig dag, hade Lou hela dan så vi åkte till Mortlake hall igen. Hade med mig kameran så det blev några söta kort på ungen. Bloggar från iPaden så bilderna får ni se någon annan dag. 
 
Igår så fick jag sovmorgon, mycket skönt. Jobbar ju egentligen onsdagsmorgnar men gjorde ett litet byte med Jane för hon behövde göra något på fredagseftermiddagen så då jobbar jag ett tag då istället. 
 
Idag så var det som vanligt monkeymusic och simning med Lou, sen hämta H och sen hem å laga pannkakor. Nu får jag paus från ungarna någon halvtimme sen ska Jane på middag med en kompis så det blir jag som får lägga barnen och sitta barnvakt ikväll..vill egentligen med tjejerna å se Passport to Stockholm..men blir å sitta barnvakt istället..buhuuuu :(((( menmen jag får iallafall sällskap av Stevie så det är braa iallafall! 
 
kisses 

Be strong girl

Folk frågar mig ibland hur jag har det här borta, jag svarar alltid att jag mår bättre än jag gjort på länge. För sanningen är att jag verkligen mår så mycket bättre än jag gjort på länge. Det känns som att jag kan vara mig själv här borta, som att jag inte kunnat vara mig själv där hemma på flera år, att jag bara visat upp en falsk fasad för att jag inte vågat vara mig själv. Men sen jag kom hit så har nånting hänt, jag känner att jag har hittat den riktiga Desirée! Det är som att jag levt flera år med en tyngd på axlarna men sen jag kom hit så har tyngden lyfts av, jag har blivit fri! Min rädsla är dock hur det kommer bli när jag kommer hem, kommer jag att falla tillbaka i gamla hål och bli den gamla Desirée som egentligen inte alls är jag? Kommer jag att få tillbaka den där tyngden på axlarna som är ack så hemsk att bära på? Kommer jag att kunna visa mina nära och kära mitt nya jag eller kommer de bara att få se den gamla Desirée som de känner så väl? Eller kommer jag att vara stark och visa mitt nya jag, den Desirée som jag är som lyckligast att vara! Den Desirée som inte faller ihop och gråter utan står stark på benen. Den Desirée som varken ser tillbaka eller blickar framåt utan lever i nuet! 
 
Kommer jag att våga stå stark..kommer jag att klara detta..JA det kommer jag! 
 

Love for the game

Åhh förlåt är lite dålig på att uppdatera bloggen just nu, men är det ibland så det är bara att ni vänjer er! 
 
Har i princip varit helt vanliga jobbdagar mer än så behöver jag inte säga för det är inte särskilt intressant..haha 
 
och idag så har jag varit på rugby igen, och det var lika roligt idag som det var förra gången, ÄLSKAR DET!! Och en förbannat spännande match var det! Det stod 22-24 när det var bara några sekunder kvar men i absolut sista sekunden så fick London Scottish sparka (vet inte riktigt hur jag ska förklara för vet knappt reglerna klokt själv..) och då tog de 2 poäng vilket gav dem segern med ett ynka poäng! Jag skrek och typ skakade sönder Stevie, haha grymt bra var det!   
 
Sen ikväll så hjälpte jag Jonas att laga mat, och det blev hemmagjorda fries, stek och kycklinghjärta! JA ni hörde rätt!!! KYCKLINGHJÄRTA!! Låter sjukt vidrigt men faktiskt, skäms nästan för att säga det, så var det riktigt riktigt gott! Men varje gång jag tänkte på att det var hjärta så blev det något svårt att svälja..haha men gott var det! 
 
Imorgon så tror  jag att det blir slappdag, tror att min värdfamilj ska bort ett tag under dagen så då blir jag ensam hemma ett tag vilket alltid är skönt! Så ska nog bara ta det lugnt! Haha sa i början på veckan att jag skulle spara på slantarna denna helgen vilket jag otroligt nog klarat riktigt bra!! 
 
 
The winning kick!! Som gjorde att de vann hela matchen med en ynka poäng!!

Happy birthday

Helluuu
 
Gårdagen spenderades med att inte göra speciellt mycket alls, passade på att ta lååååång sovmorgon. Började sedan att jobba vid ungefär fyra, la barnen vid kvart över sju och sen åt middag med Jane och Jonas när dom kom hem vid halv åtta, åtta. Kvart över åtta så ringer Fern, en som bor bara någon gata bort, i panik och undrar om jag slutat jobba för hon och hennes man hade biljetter till något och deras barnvakt hade inte dykt upp. Så jag kom dit fort som blixten, satt och såg på TV där ett par timmar och sen kom de hem vid halv elva, och detta får jag betalt för..haha ganska bra faktiskt så jag passar verkligen på att va så mycket barnvakt jag kan när folk frågar här. 
 
Idag så tog jag med Lou på bussen och åkte till Mortlake Hall, det är ett ställe dit man kan komma med barnen så de får leka. Sen blev det hem å äta pannkakor, MUMS!! Sedan hämta Helena vid tre som vanligt. 
 
Nu på kvällen så blev det puben (som vanligt..) eftersom att finaste Malin då fyllde 23 hela år! Så stort grattis till den lilla unga damen som ännu har hela livet framför sig! Jag var faktiskt duktig och köpte ingen dricka alls utan satt bara och tjattrade så fint. Haha försöker å spara lite pengar iallafall! 

Great long weekend

Halloj
 
Kort sammanfattning av en lång helg. 
I torsdags så var det en vanlig torsdag, monkeymusic och simning med Lou och hämta Helena från skolan. På kvällen så var det planerat en lugn pubkväll med tjejerna som istället blev en smått vild utekväll som slöt vid halv tre på natten. Haha spontana utekvällar är alltid bäst! 
 
I fredags var jag ledig så jag och Stevie gick in till Hammersmith för å shoppa en regnjacka, så nu för första gången på många många år så äger jag en regnjacka! Haha det var ju fanimej på tiden iallafall! 
På kvällen så cyklade jag till Malin och hade där tjejkväll med tjejerna, grymt rolig kväll med mycket skratt och god mat (Och grym efterrätt, tack för det Malin!) 
 
Lördagen så spenderades ju då ett par timmar i Westfield för å köpa min nya fina iPad! Notera att jag sa ett par timmar och det enda jag gjorde där var att just köpa iPaden... Förbannat smockat med folk var det i den stora Apple-butiken! Var väl kanske en dum idé av mig att gå dit en lördag då precis hela westfield alltid är helt fullsmockat med folk, haha aja jag fick min iPad så jag är nöjd! 
 
Denna söndag så har jag bara tagit det lugnt, och gick in till Hammersmith en snabbis för att köpa schampo, balsam och såna där nödvändiga grejer som alltid behövs! 
Mot sentimmarna så blev det att kolla på x factor UK, de flesta av mina favoriter gick vidare WIHOOOO!! När det var slut så skypade jag med min fina mor ett tag, trevligttrevligt! Sen skulle jag ut på en powerwalk men det blev istället en springtur på fyrtio minuter, tror jag kan ha sprungit för snabbt för när jag kom hem så snurra hela rummet..haha men som sagt älskar känslan när man är helt slut efter springturen!! 
 
Imorgon börjar jag inte jobba fören fem på kvällen så jag får se vad jag hittar på innan jag börjar jobba! 
 
XOXO 

RSS 2.0