Camden and buckingham palace

Hejsan hoppsan!
 
Mycket trevlig och chill dag idag.
Jag och Stevie åkte till Camden och mötte upp hennes barndomskompis Adam och hans kompis Ofir. Väääldigt roliga killar!!

Efter att vi vandrat runt ett tag på Camden market så tog vi tunnelbanan till green park och gick till buckingham palace och bara tog lite kort. Sen tog de tunnelbanan vidare till något roligt medan jag var tvungen att dra hemåt för å sitta barnvakt..tråååk. Menmen det kommer ännu hända mer kul denna helgen så det är ändå helt okej. hehe
 

Tattoo

Här har ni en bild på tatueringen. Så otroligt nöjd att två av de viktigaste personerna i mitt liv nu finns med mig vart jag än går! <3
 

Pictures

Här har ni en liten bildbomb från de två veckorna som jag uppdaterade kasst
 
Angelica och jag
Jag, Angelica och Veronica
drinkar på the walkabout
Sahejdå till Ellen som åkte tillbaka hem till Sverige :(((
haha rädda på London dungeon
Förkrök i queenstown

Tatuerade mig!!!
Stevie vid roligaste baren i London. The walkabout!!

Planning the weekend

Hellluuuuu
 
Idag har varit en vanlig torsdag, alltså monkeymusic och simning med Lou och sen hämta Helena på skolan. Inte roligare än så.
Men denna helgen kommer att bli gryyym!! Trots att jag ska sitta barnvakt både fredagkväll och lördagkväll så kommer den att bli så förbannat braaaa!! 
 
Haha ja det var väl allt jag ville ha sagt egentligen. Detaljer om helgen får ni höra allt eftersom! 
 
Seeee ya 

Sometimes you just want to live your life

Det var det värsta va tyst det varit på bloggen rätt så länge nu..hehe..jag ber om ursäkt för det..men ibland vill man bara leva livet istället för att sitta klistrad framför en skärm. Men ska försöka att komma tillbaka i rutinen med att blogga oftare. 
 
Vad har hänt sen sist då, jag var som sagt på London dungeon vilket var mycket spännande..haha blev så rädd ett par gånger att jag sträckte hela nacken..haha men kommer ni till London så borde ni verkligen gå dit!! 
 
Har även hunnit träffa två kompisar hemifrån, kändes bara så himla bra att faktiskt se ett par gotländska ansikten. Jag tog med dom till camden Market och sen följde jag med dom till deras hotell och sen gick vi till en pub på kvällen. 
 
Haft ett par roliga pubkvällar med Stevie också, och bara häng och tjejsnack. 
 
Tatuerat mig har jag även hunnit med, och är så sjukt superdupernöjd med den!! 
 
Ja det är väl det mest intressanta som hänt sen sist. Blir så svårt att komma ihåg allt man gjort när man väntar så länge med att uppdatera, så ska som sagt försöka komma in i bloggrutinen igen
 
lägger in lite bilder senare (sitter med iPaden nu så kan inte göra det just nu) 

Living

Hejsan! Onsdagen spenderade vi i en stor helt underbar park i Leeds. Blev att ta en massa kort på alla vackra löv, och på Stevie.
Efter det så satte vi oss i bilen och åkte, ungefär tre timmar tror jag, till Berkhamsted. Därifrån så tog jag tåget tillbaka till London själv. Anlände till en stor station som heter London Euston och skulle därifrån ta tunnelbanan till hammersmith...jag är kass på tunnelbanan för jag åker alltid med nån så låter alltid de andra kolla upp vilken linje man ska ta osv, haha men Stevie visade mig på tunnelbanekartan innan jag gick på tåget så det gick rätt bra och hem kom jag, haha.
 
Torsdag så tog jag det rätt lugnt, åkte till Westfield för behövde köpa långa springbyxor (har bara trekvarts och korta) så köpte då ett par utan att testa så de visade sig vara för stora så får dra dit någon dag nu och byta till en mindre storlek. På kvällen så blev det en skön springtur, och lite styrka på det.
 
Fredag så blev det springtur och styrka igen (fin träningsvärk man har nu, haha) Sen blev det som vanligt vampire diaries hos Stevie.
 
Idag så var jag inne i Hammersmith och kollade runt lite på primark och några andra affärer. Köpte en basketboll, hehe. Haha vi har en basketplan vid en park som ligger precis över vägen så har funderat på att köpa en boll ett tag.
Mot kvällen så blev det powerwalk och återigen styrka. haha försöker vara lite duktig.
 
Imorgon så ska jag till London Dungeon med Stevie och hennes ett par släktingar. Så det ska bli ruuuligt. Värdfamiljen kommer även hem imorgon..har vart så fruktansvärt skönt att va ledig hela veckan och ha huset för sig själv hela helgen. Men på måndag så blir det åter till arbetet.
 
 
 
 
 

RSS 2.0